Afspraak maken Medisch dossier inzien

966 81 11 11

Dialyse centrum IMED LEVANTE beloond als “beste van het jaar” bij de IMTJ Awards

Persberichten | 27 de Abril de 2017

Benidorm 27-04-17. IMED is onlangs beloond in de categorie “Internationaal Dialyse Centrum van het Jaar” op de gala van de IMTJ Medical Travel Awards 2017, die werd gehouden in Opatija (Kroatië). Volgens de regels van de awards, die werden vrijgegeven door de organisatie, erkend de prijs het dialyse centrum met het grootste succes om patiënten die gedurende vakanties in het buitenland dialyse benodigd zijn, aan te trekken en tevreden te stellen. Op de gala waren zowel gezondheidscentra alsmede tussenpersonen, consultants, kuuroorden, gespecialiseerde klinieken en diverse bedrijven uit de hele wereld, die verband hebben met gezondheidszorg-toerisme, aanwezig.

Onder de verdiensten waarvoor IMED Levante (Benidorm) is beloond vallen de ervaring en specialisatie om buitenlandse patiënten die onze regio bezoeken te behandelen. Het dialyse centrum van IMED Levante telt 15 dialyse plekken (4 van hen bestemd voor seropositieve patiënten) die zich op de 6e etage van het ziekenhuis bevinden met schitterend uitzicht op Benidorm en omgeving. De leden van de jury hebben met name rekening gehouden met de hoge graad van tevredenheid van patiënten die in IMED hebben gedialyseerd. IMED telt met een team verpleegkundigen die zijn gespecialiseerd in dialyse en die verschillende talen spreken waardoor bijvoorbeeld, engelse, spaanse, duitse en noorse patiënten zich op hun gemak voelen.

De verantwoordelijke van het International Program van IMED Hospitales, Yolanda Pickett, ontving de prijs en toonde haar dank voor het behalen van deze award aan alle medewerkers van ziekenhuis en met name diegenen die direct betrokken zijn bij dialyse, zoals verpleegkundigen en artsen. Pickett benadrukte het compromis van IMED om de hoogste kwaliteit van dialyse te bieden, waarbij de menselijke factor een grote rol speelt.

IMED Hospitales werd in 2016 ook beloond voor het toepassen van moderne technologie in gezondheidszorg-toerisme. Dit is dus de tweede achtereenvolgende beloning, waardoor de inzet in gezondheidszorg-toerisme alsmede de specialisatie in buitenladse patiënten wordt bewezen.

Op de gala werden o.a. de volgende centra ook geprezen: Malaysia Healthcare Travel Councel, Moorfields, Eye Hospital Dubai (V.A.E.), het centrum France Surgery en de Medical Turism Agency Junormedical, uit Duitsland.

Over IMTJ

The International Medical Travel Journal (IMTJ) is waarschijnlijk het belangrijste tijdschrift op het gebied van gezondheidszorg-toerisme van de wereld. IMTJ biedt informatie over wereldwijd gezondheidszorg-toerisme, met reportages en studies die van belang zijn voor de diverse deelnemers (ziekenhuizen, consultants, gespecialiseerde klinieken, kuuroorden etc.). IMTJ kwam voor het eerst uit in 2007, als antwoord op de stijgende interesse in de sector.

Het middel telt met een fisieke uitgave alsmede een vooraanstaande web-site op dit gebied. http://www.imtj.com

  • Premio Diálisis
  • Premiados