IMED PACIENTES 2.0
Make and manage your medical appointments from your mobile

Installeren

Afspraak maken Medisch dossier inzien

966 81 11 11

  • IMED Levante Hospital
  • IMED Levante Hospital
  • IMED Levante Hospital

Dialyse centrum

Dialyse in Benidorm

Wij zorgen voor U

Quality gezondheidszorg in Alicante

IMED Levante Dialyse Centrum heeft alle voorzieningen en een uitrusting die volledig nieuw zijn. Door zijn ligging op de zesde verdieping heeft het centrum een fantastisch uitzicht over Benidorm en zijn omgeving. IMED Levante in Benidorm is een privé-ziekenhuis in de provincie Alicante dat multidisciplinaire zorgdiensten biedt. Optimale kwaliteitszorg staat bij het ziekenhuis Hospital IMED Levante hoog in het vaandel. Daarom willen wij inspelen op de behoeften van de mensen die voor IMED kiezen. Met dit doel is het ziekenhuis uitgerust met de meest vooruitstrevende technologie en een medisch team dat bestaat uit gerenommeerde professionals. Deze technologische en menselijke elementen van het ziekenhuis dragen bij aan snelle en toegankelijke integrale zorg.

IMED Levante Ziekenhuis in Benidorm. Quality gezondheidszorg in Alicante.

Onze waarden richten zich op 3 punten:

  • Patiëntgericht. Wij streven naar een optimale zorg op het juiste moment voor onze patiënten. Zij zijn de aanleiding en motivatie van onze activiteit.
  • Kwaliteitsgericht. Door middel van een proactieve instelling met als doelstelling de verleende diensten dagelijks te verbeteren. De details maken het verschil.
  • Gericht op innovatie en technologie. De kern van onze kwaliteit richt zich op het vergemakkelijken van onze relatie met de patiënt d.m.v. het gebruik van innovatie en tecnnologie.

Wij werken met nationale en internationale verzekeraars

Wij werken samen met nationale en internationale verzekeraars, Arbodiensten en verkeersongevallen.

Meer informatie over verzekeraars

Nieuws